שביל בצד, טיולים ונופש, טיולים מאורגנים בארץ ובחו"לשביל בצד, טיולים ונופש, טיולים מאורגנים בארץ ובחו"ל
שכחת סיסמא

יום טעימות בגולן

סיור יין במרתף יקבי רמת הגולן בקצרין- אירוח במרתף היקב, בו מאוכסנים כל היינות שייצרו מיום הקמת היקב, ומפגש מרתק עם עולם היין. טעימה כחמישה יינות פרימיום (תוצרת של יקב גדול עם גרף מתמיד של שיפור) מסדרת “ירדן” בכוסות קריסטל מבית “רידל”. את הטעימות ילוו באופן מושלם גבינות עשירות ממחלבת “משק נעמי” אשר במושב נטור. בסיום הסיור תוכלו ליהנות מחנות היקב ובה מבחר יינות מיוחדים ומתיישנים, אביזרי יין מקצועיים ומזכרות. ולקבל שי לכל אורח.

טעימות שמן זית  בבית הבד של הגולן בקצרין- תוכלו לסייר ולהתרשם ממערך המכונות העובדות ומפיקות את שמן הזית,  פרוט על כל מכונה ופעולתה מרגע כניסת הזיתים ועד ליציאת שמן זית כתית מעולה וליהנות מטעימות ממבחר שמני הזית. בתהליך ההפקה הייחודי של בית הבד מיוצרות שלוש סדרות, ההבדל ביניהן נובע משימוש בזני זיתים שונים הנמסקים בזמנים שונים הפרושים לאורך העונה. במקום חנות למכירת מוצרי טיפוח המיוצרים משמן זית.

קסם הגולן בקצרין – מרכז מבקרים +ארוחה בברוהאוס+ טעימות בירה- סרט על נופי הגולן- סרט חוויתי קסום ומרתק על נופי רמת הגולן המוקרן על מסך של 180 מעלות ומפעיל את כל החושים. הצופים חווים את חוויית הגולן במלואה- נרטבים ממי המעיינות, חשים את האוויר הקריר ודואים ברחבי הגולן. את חווית הסרט הקסומה משלים דגם צבעוני אותנטי של הגולן, המספר במופע אורקולי תוך שימוש בתאורה חכמה ואפקטים מיוחדים את סיפורה המרתק של רמת הגולן- התיישבות, היסטוריה ומורשת קרב.

טעימות בירה במבשלת הגולן- תוכלו לצפות באופן הכנת הבירה תקבלו הסבר על תהליך ייצור הבירה, תשמעו איך הופכים המים בדוודי הנחושת המבהיקים, לבירה טרייה, תוססת, לא מפוסטרת וטעימה להפליא, המוגשת להנאתכם, במסעדת ברוהאוס אותנטית. בסיום ההסבר יטעמו האורחים מ 4 סוגי הבירה שלנו:

  1. פילזנר– לגר בהירה וקלילה מאופיינת במרירות כשותית ומתיקות קלה
  2. אייל ענברי– אדומה ענברית פירותית ומעט מרירה
  3. חיטה- בווארית בריח בננה וטעם ציפורן
  4. דאבל בוק – לאגר כהה וחזקה בטעם קפה ושוקולד

 דה קרינה סיור+ סדנא לחובבי שוקולד chocolate & more….הגעה לקיבוץ עין זיוון למפעל השוקולד דה-קרינה. נתחיל בצפייה ב”מסע לעולם השוקולד” על ההיסטוריה של השוקולד, פרי הקקאו, אופן הכנתו ועיבודו. בסיור החוויתי נלמד על עולם השוקולד, היסטוריה, תרבות, מקורות.  נצפה בהכנת סוגים  שונים של מוצרים – פרלינים, שוקולד הררי ועוד סודות פרי ידיה של קרינה. נצא למסע טעימות, ונהנה  ממרקמים וטעימים הייחודים לבית דה קרינה. נמשיך לסדנת שוקולד לחובבי שוקולד אמתיים-  סביב שולחן ערוך בחומרים שונים מעולם השוקולד. כל משתתף יקבל ערכה אישית, ויתנסה בשלוש טכניקות שונות: מילוי של כוסית פרלין,  הכנת דקורציות ועיצובים בשוקולד נוזלי, הכנת טראפלים אישיים הייחודים לבית דה קרינה. בסיום הסדנא יצאו המשתתפים  עם ערכה אישית , מתכון, ומארז שי אישי. (כ-50 איש בכל סדנא) הפעילות עורכת  כ- שעה.

חזרה לסיורים וסדנאות קולינאריים

המידע האישי שלך